Over ons

De Veer Montage is de specialist op het gebied voor de binnen afwerking van uw huis, appartement, kantoor en/of bedrijfspand. Zowel zakelijk als particulier kunt u bij De Veer Montage terecht.

Door onze brede dienstverlening zijn de mogelijkheden eindeloos. Van het plaatsen van systeemwanden tot het verrichten van de wandafwerking en van vakkundig timmerwerk tot het plaatsen van vaste plafonds of een systeem-plafond.    

Denk hierbij aan mooie strakke kantoorwanden en plafonds. Maar ook aan functionele scheidingswanden voor geluidsdemping of juist een akoestisch systeemplafonds. Om juist een ruimtelijker inzicht te creëren plaatsen wij transparante glaswanden. Zoals aangegeven de mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt met ons (bijna) alle kanten op. Uw wensen zijn ons uitgangpunt om het beoogde nut- en eindresultaat te realiseren wat u voor ogen heeft.

Ook zijn wij een specialist op het gebied van het kleinere sloopwerk. Voor het leeghalen van ruimtes, het verwijderen van wanden en/of plafonds bent u bij de Veer Montage aan het juiste adres. Wij werken op een hoog tempo zodat u snel de volgende stap kunt zetten voor het weer opbouwen van deze ruimte. 

Op onze website, onder de subcategorie ‘Diensten’, krijt u een indruk van onze verschillende diensten. U leest hier onder meer wat onze werkzaamheden specifiek inhouden. Daarnaast krijgt u een indruk van onze reeds opgeleverde projecten, waardoor u een nog beter inzicht krijgt op welke mogelijkheden er voor uw project(en) zijn.

De Veer Montage staat bekend om onze persoonlijke betrokkenheid. Daarbij staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers werken met de meest moderne technieken en daardoor ook met de meest innovatieve methodieken. Naast het leveren van vakwerk van een hoog kwaliteitsniveau denken wij graag met u mee om datgene te realiseren wat u voor ogen heeft. Door onze jarenlange ervaring en de diversiteit van onze opdrachten hebben wij hierop een aardige kijk verkregen. Hierdoor kunnen we snel met u schakelen om indien van toepassing, aanpassingen te bespreken.

De Veer Montage streeft naar de beste kwaliteit tegen een scherpe- en aantrekkelijke prijs. Wij werken samen met diverse projectontwikkelaars en bouwen mee aan de meest duurzame projecten
.