Divisies

De Veer Montage

In maart 2013 is De Veer montage opgericht bij de Kamer van koophandel. In eerste instantie onder de branchenaam, bouwtimmeren. Later is dit, vanwege de enorme vraag van- en naar totaalafbouw, veranderd naar bouwnijverheid als hoofdbranche. In onze bedrijfstak betekend dit simpel gezegd een onderneming die zich bezig houdt met het tot stand brengen- en in stand houden van de gebouwde omgeving in ruime zin.

De Veer Montage is de specialist op het gebied voor de binnen afwerking van uw huis, appartement, kantoor en/of bedrijfspand. Ook bijzondere gebouwen zoals ziekenhuizen en scholen vallen hieronder.
Zowel zakelijk als particulier kunt u bij De Veer Montage terecht.

 

Naast De Veer Montage bestaat ook De Veer Retail B.V. en De Veer Retail B.V. Meer informatie over deze B.V.’s vind je hiernaast.

De Veer Retail B.V.

Door de enorme groei en het blijvende aanbod van nieuwe opdrachten is besloten om in april 2019, De Veer Retail op te richten. De Veer Retail B.V. richt zich voornamelijk op het zakelijk segment. Om specifiek te zijn op de retail branche. Denk hierbij aan winkels en restaurants. De werkzaamheden die wij verrichten zijn gelijk aan die van De Veer Montage.

De Veer Vastgoed B.V.

In verband met onze verhuizing en het aanschaffen en betrekken van een nieuwe ‘eigen’ pand is besloten De Veer Vastgoed B.V. op te richten. Naast het pand en onze loodsen die opgenomen zijn binnen deze B.V., verhuren wij ook twee box complexen in Wijchen en Roermond. Binnen deze B.V. worden verder geen totaalafbouw werkzaamheden uitgevoerd.