Systeemwanden

Systeemwanden zijn demontabel en dat is pas één van de goede eigenschappen die deze wanden hebben. Wij leveren en plaatsen deze wanden geheel naar wens. U kunt hierbij kiezen uit de vele mogelijkheden waarin deze wand te verkrijgen is. De wand bestaat uit demontabele onderdelen en is volgens een kraakhelder systeem te monteren. 

Op de foto is te zien dat er in de wand ook glaspanelen verwerkt kunnen worden. Ook deze panelen zijn in allerlei verschillende maten en kleuren te verkrijgen. De deuren en kozijnen worden gespoten en zijn dus ook in iedere gewenste kleur te leveren. Deze wanden zijn ideaal voor bijvoorbeeld een reorganisatie van een kantoor. Systeemwanden worden hier dan ook veel voor gebruikt. Een extra voordeel is dat de wanden zonder al te veel stof en rommel kunnen worden geplaatst.  

De voordelen van onze systeemwanden: 

  • het gips bevat een behanglaag die met water afneembaar is 
  • de wand is demontabel 
  • de wand is naar bijna elke wens te verkrijgen 
  • de wand is kant–en–klaar 

 
Onze systeemwand is dus een wand met onbegrensde mogelijkheden! Het is een universeel systeem voor het inrichten van de meest uiteenlopende projecten. De systeemwand is economisch, functioneel en ongecompliceerd. Kortom: een hele goede keuze voor eenvoudige en praktische (kantoor)ruimten!