Timmerwerk

Niets is zo mooi als een afgewerkt huis. Het is daarom belangrijk dat dit op een deskundige manier gedaan wordt. Hiervoor zijn dan ook de juiste papieren aanwezig. Heb je timmerwerk voor nieuwbouw, verbouw of een renovatie? Wij staan voor je klaar! 

De timmerwerkzaamheden die wij veelal verrichten zijn: 

Het plaatsen van kozijnen en deuren 

Wij beginnen (wanneer nodig) met het slopen van het oude kozijn. Daarna gaan we aan de slag met de voorbereidingen en het inmeten van het kozijn. Het is erg belangrijk dat de maatvoering klopt. Wanneer alles ingemeten is kunnen we beginnen met het plaatsen van het kozijn. Het komt af en toe voor dat er wat stucwerk beschadigd raakt bij het slopen van het oude kozijn. Wanneer dit gebeurt herstellen wij dit natuurlijk meteen. Wanneer het kozijn geplaatst is en de deuren goed afgesteld zijn kan het naar wens afgelakt worden.  

Het plaatsen van dakkapellen en dakramen  

We beginnen met het meten van het dakkapel of dakraam. Het is erg belangrijk dat de maatvoering kloppend is. Wanneer alles gemeten is kunnen we beginnen met het plaatsen van het dakkapel of dakraam. Wanneer alles geplaatst en goed afgesteld is kan alles naar wens afgewerkt worden. 

Het plaatsen van plinten 

Bij het plaatsen van plinten zullen wij eerst de oude plinten verwijderen wanneer dit nodig is. Daarna zagen we de nieuwe plinten op maat. Wanneer de plinten geplaatst zijn zullen wij de plinten afwerken naar hoe u dat graag wil. Het is eventueel mogelijk dat wij de oude plinten afvoeren. 

Het plaatsen van koven 

Bij het plaatsen van een koof is het belangrijk dat de maatvoering klopt. Daarom zullen wij eerst alles zorgvuldig opmeten voordat we gaan beginnen met het maken van de koof. Wanneer de maten genomen zijn kunnen we beginnen met het op maat zagen van de koof. Daarna plaatsen we de koof en werken we deze af naar uw wens.  

Het maken van dakconstructies 

Een dakconstructie is de basis voor een dak boven uw hoofd. Wij gaan dan ook zorgvuldig te werk met het maken van een dakconstructie. We zullen eerst een tekening maken als dit nog nodig is. Wanneer u ons akkoord heeft gegeven kunnen we beginnen met het maken van de dakconstructie. 

Betontimmerwerk 

Bij betontimmerwerk moet je denk aan het maken van bekistingen. Bij het maken van een bekisting heeft u de keuze om de bekisting van hout of metaal te maken. Wij zullen de bekisting volledig naar uw wens maken.