Behang en Wandafwerking

In een woning, kantoor, bedrijfspand, zorginstelling en/of onderwijsinstelling zijn het behang en de wandafwerking zeer bepalend voor de sfeer. Voor het afwerken van wanden bieden wij meer mogelijkheden dan u misschien denkt. Allereerst heeft u de keuze tussen een gladde of een bewerkte wand. Vervolgens bieden wij een ruime keuze in verschillende wandafwerkingen. 

Al onze technieken kunnen wij in veel verschillende kleuren aanbrengen. Andere mogelijkheden die wij verzorgen zijn het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten.   

Er is enorm veel met behang te doen. Behang is hipper dan ooit en dat is mede te danken aan de veelzijdigheid. Behang is er tegenwoordig in de mooiste kleuren, met de leukste prints, prachtige dessins en de meest artistieke figuren. Behang vind je in alle stijlen, dus er is altijd behang te vinden dat bij het interieur van uw woning of kantoor past. Met name met fotobehang is eigenlijk iedere gewenste sfeer te creëren. Voor de meer functionelere omgevingen wordt vaak gekozen voor een glasweefsel afwerking.